Ergonominen
Ponychair® Satulatuoli

Satulatuoli vahvistaa selkää ja parantaa verenkiertoa

Ponychair® -satulatuolissa ergonominen ja ryhdikäs istuma-asento löytyy helposti. Ergonomisen istuma-asennon ansiosta kehon paino jakautuu tasaisesti ja verenkierto parantuu. Ergonominen istuma-asento myös rentouttaa ja vahvistaa selkää sekä rentouttaa hartiaseutua.

Vireyttä ja energiaa työpäivään

Ergonominen ja ryhdikäs istuma-asento auttaa ylläpitämään vireyttä työpäivän aikana. Niska- ja hartiaseudun ongelmat vähenevät. Ponychair® -satulatuolilla istuminen aktivoi myös vatsalihaksia, jolloin ryhti paranee ja olo tuntuu virkeämmältä.

Ergonomisesti muotoillulla ja pehmeällä istuimella on miellyttävää istua. Ponychair® -satulatuolin ergonomia tulee parhaiten esiin, kun sekä tuoli että työpöytä on säädetty tarpeeksi korkealle ja jalkapohjat ovat tukevasti lattiaa vasten.

Huoliteltua istumamukavuutta

 • Ponychair® -satulatuolin verhoilu on saumaton ja viimeistelty. Laadukkaat ja kestävät verhoilumateriaalit ovat nahka, keinonahka ja kangas. Nahka- ja keinonahkaverhoilun voi valita useista eri väreistä. Kangasverhoilu on saatavana mustana.
 • Ergonomisesti muotoiltu istuin mahdollistaa luonnollisen ja oikean istuma-asennon, jolloin istuimen kallistus ja selkänoja ovat tarpeettomia.
 • Normaali istumakorkeus on 57-82 cm. Mikäli työskentely edellyttää matalampaa tai korkeampaa istumakorkeutta, on tuoliin valittavissa lyhyt tai pitkä kaasujousi. Kaasujousi on työturvallisuushyväksytty.
 • Jalkaristikoksi voi valita ketterän ja ahtaisiin tiloihin hyvin soveltuvan halkaisijaltaan 50cm olevan jalkaristikon tai hieman isomman halkaisijaltaan 60 cm olevan näyttävän jalkaristikon, joka soveltuu hyvin esimerkiksi toimistokäyttöön.
 • Ponychair® -työtuolissa on puolipehmeät, laadukkaat pyörät, jotka liikkuvat kevyesti. Saatavana on myös avattavat pyörät, jotka on tarvittaessa helppo avata ja puhdistaa. Valikoimaan kuuluu myös vapaana jarruttavat pyörät. Lisäksi lisävarusteena on valittavissa jalkarengas.
 • Ponychair® -satulatuolia on saatavana myös ESD-versiona.
 • Ponychair® on kestävä valinta

  Ponychair® -satulatuoleja on valmistettu 1990-luvun alusta lähtien. Ponychair® -satulatuoli on kehitetty yhteistyössä ergonomia-alan asiantuntijoiden ja tuolin käyttäjien kanssa. Fysioterapeutit ovat testanneet tuolin ergonomian ja antaneet lausuntonsa hyvästä istuma-asennosta.

  Ponychair® –satulatuolin valmistuksessa käytettävät laadukkaat materiaalit sekä komponentit takaavat kestävän Ponychair® -laadun. Ponychair® -tuolilla on viiden vuoden takuu.

  Helppokäyttöinen satulatuoli

  Ponychair® -satulatuolin käyttö on helppoa ja vaivatonta. Ponychair® satulatuoliin on helppo istahtaa ja siitä on vaivatonta poistua. Liikkuminen työpisteessä on sujuvaa kevyesti rullaavien pyörien ansiosta. Ergonominen istuma-asento löytyy helposti istumakorkeutta säätämällä.

  ERGONOMIA

  SELKÄ
  SUORISTUU

  Selän ja vatsan lihakset vahvistuvat, koska selkä suoristuu.

  TUOLI JOKA
  EI PAINA REISIÄ

  Verenkierto jaloissa ja selässä paranee, koska tuoli ei paina reisiä.

  VARTALON PAINO
  JAKAUTUU TASAISESTI

  Vartalon paino ohjautuu istuinluille ja selän kuormitus vähenee, kun tuoli ja pöytä ovat tarpeeksi korkealla ja jalat tukevasti lattiaa vasten.

  MALLISTO

  Valittavana on useita eri värivaihtoehtoja kolmesta eri materiaalivaihtoehdosta. Materiaalivaihtoehdot ovat nahka ja keinonahka sekä lisäksi kangasverhoilu, joka on saatavissa mustana.

  Ponychair® -satulatuoli on saatavana myös sähköä johtavana ESD-versiona, joka soveltuu käytettäväksi antistaattisissa työskentelyolosuhteissa.

  VERHOILU

  mallisto_verhoilu_pc1.jpg
  Sininen
  PC1
  mallisto_verhoilu_pc4.jpg
  Vihreä
  PC4
  mallisto_verhoilu_pc6.jpg
  Vaaleansininen
  PC6
  mallisto_verhoilu_pc7.jpg
  Tummanharmaa
  PC7
  mallisto_verhoilu_pc8.jpg
  Vaaleanharmaa
  PC8
  mallisto_verhoilu_pc9.jpg
  Beige
  PC9
  mallisto_verhoilu_pc10.jpg
  Valkoinen
  PC10
  mallisto_verhoilu_pc11.jpg
  Musta
  PC11
  mallisto_verhoilu_pc14.jpg
  Punainen
  PC14
  mallisto_verhoilu_pc16.jpg
  Lime
  PC16
  mallisto_verhoilu_pc17.jpg
  Violetti
  PC17
  mallisto_verhoilu_pc18.jpg
  Turkoosi
  PC18
  mallisto_verhoilu_pc19.jpg
  Tummansininen
  PC19
  mallisto_verhoilu_pc20.jpg
  Tummanpunainen
  PC20
  mallisto_verhoilu_pc21.jpg
  Grafiitinharmaa
  PC21
  mallisto_verhoilu_pc2724.jpg
  Ruskea
  PC2724
  mallisto_verhoilu_pc6650.jpg
  Punainen
  PC6650
  mallisto_verhoilu_pc2819.jpg
  Sininen
  PC2819
  mallisto_verhoilu_pc7441.jpg
  Vihreä
  PC7441
  mallisto_verhoilu_pc0123.jpg
  Valkoinen
  PC0123
  mallisto_verhoilu_pc0100.jpg
  Musta
  PC0100

  KAASUJOUSET

  Lyhyt
  PC-305-A

  Normaali
  PC-305-B

  Pitkä
  PC-305-C

  JALKAristikot & LISÄOSAT

  Jalkaristikko - vakio (50cm)
  PC-306-0

  Jalkaristikko - iso (60cm)
  PC-308-0

  Jalkarengas
  PC-303-0

  Pyörävaihtoehdoksi satulatuoliin on valittavissa kolme eri versiota:
  - puolipehmeät vapaasti rullaavat pyörät
  - avattavat pyörät
  - vapaana jarruttavat pyörät

  Lisävarusteena satulatuoliin on saatavissa tallat.

  KÄYTTÖKOHTEITA

  Ponychair® -satulatuolin monipuolisia käyttökohteita

  Helppokäyttöinen ja vankka Ponychair® -satulatuoli soveltuu moneen työtehtävään. Tuoli soveltuu myös useammalle käyttäjälle, sillä tuoli on helppo ja nopea säätää kullekin sopivaksi. Tuolin istuin on kapeahko ja yhdessä pienen jalkaristikon (50 cm) kanssa Ponychair®-satulatuoli soveltuukin erinomaisesti esimerkiksi parityöskentelyyn tai ahtaisiin tiloihin.

  TUTUSTU KÄYTTÖKOHTEISIIN

  Terveydenhuolto

  Ponychair® terveydenhuollon käyttökohteissa

  Ponychair® soveltuu erinomaisesti hammashoito-, sairaanhoito- ja terveydenhuoltoaloille, samoin kuin laboratorioihin sekä hoito- ja hoivatyöhön.

  Toimistotyö

  Ponychair® toimistotyössä

  Ergonominen Ponychair® on erinomainen työtuoli mm. päätetyöskentelyssä, suunnittelutoimistoissa, oppilaitoksissa sekä asiakaspalvelupisteissä. Paras ergonominen työskentelyasento saavutetaan sähköisen työpöydän kanssa.

  Kauneudenhoitoala

  Kauneudenhoitoala

  Ponychair® on näppärä työtuoli esimerkiksi kampaamoissa ja kauneudenhoitoalalla.

  Teollinen tuotanto

  Teollinen tuotanto

  Tuotannollinen työ sujuu tehokkaasti hyvällä istuimella. Ponychair® soveltuukin erinomaisesti kokoonpano-, sekä asennus- ja vaihetyöhön.